0228526835 van 09:00 tot 16:00 uur info@coffeexperts.eu
Home » Barista

✔ 100% Versgarantie

✔ Eigen koffiebranderij

✔ SCA-diploma

 

Koffie maken als een echte barista

Een barista is eigenlijk een soort kunstenaar. Zijn of haar canvas: een kopje koffie. Een barista weet alles op het gebied van koffie en bereidt, decoreert en serveert de koffie aan gasten in een café of restaurant. Het leuke aan een barista is natuurlijk dat hij of zij precies weet hoe je alle koffierecepten maakt. Wil jij net even iets betere koffie dan de cups of de pads uit de supermarkt? Maak vandaag nog koffie als een echte barista met de koffiebonen van CoffeeXperts.

Wat doet een barista?

Een barista is een professionele koffiebereider. Deze vakman of -vrouw legt zich toe op het bereiden van de beste koffierecepten. Denk hierbij aan een heerlijke en gebalanceerde espresso of een romige en volle cappuccino. De barista weet veel van de geavanceerde technieken van de espressomachine en de processen bij het bereiden van diverse koffierecepten. Wist je dat er ook wereldkampioenschappen bestaan voor barista’s? Op zo’n kampioenschap worden vaak complete kunstwerken gemaakt met een latte macchiato of cappuccino. Koffie maken wordt tijdens deze wedstrijden tot een ware kunst verheven. 

CoffeeXperts® Espresso cappuccino https://www.coffeexperts.eu/espresso-cappuccino/

Breng de barista in jou naar boven

Net als de barista’s in je favoriete koffiebar, zet jij thuis het liefste de allerbeste koffie. Laten we dan eerst beginnen bij de basis. Dat is natuurlijk de koffie. Als je echte kwaliteitskoffie wilt zetten, dan begint het bij de meest verse en allerbeste koffiebonen. De bonen van CoffeeXperts zijn zo vers als je je maar kan bedenken. Wij hebben korte lijnen met de leveranciers, branden de bonen vers en sturen ze snel op naar onze klanten. Er zit dus zo weinig mogelijk tijd tussen het plukken van de plant en het moment dat jij de bonen in jouw espresso-automaat gooit.

Koffie koop je bij onze online winkel

Maak echt koffie zoals je favoriete barista met de bonen en koffiemolen van CoffeeXperts. Bestel deze in de shop in grote of kleinere pakketjes. Wij leveren aan huis of bij jou op kantoor. Bij bestellingen boven de twee kilogram profiteer je in Nederland van gratis verzending. Schroom niet om contact op te nemen als je vragen hebt. Je bereikt ons via het contactformulier, door te bellen naar 0228526835 of te e-mailen naar info@coffeexperts.eu.

Anderen bekeken ook:

Private Label koffie | Biologische koffie | Espressobonen kopen

CoffeeXperts® Espresso cappuccino https://www.coffeexperts.eu/espresso-cappuccino/

CoffeeXperts – Specialty koffiebranderij (sinds 2001)
de Star 4K
1601 MH Enkhuizen
telefoon: 0228 526 835
e-mail: info@coffeexperts.eu
skype: coffeexperts
website: www.coffeexperts.eu

BTW nummer: NL810116649B01
KvK nummer: 37098235
Bank: ABN AMRO
Bank rekening: 59.20.61.337
IBAN: NL52ABNA0592061337
BIC (Swift): ABNANL2A

Skalnummer: 106647
Certificaatnummer: 1081410
NL-BIO-01