0228526835 maandag t/m donderdag van 09:00 tot 16:00 uur info@coffeexperts.eu

Weergaven: 834

Over ons

Bij CoffeeXperts bepaalt u zelf welke koffie de lekkerste is. Wij helpen u online bij het kiezen van uw favoriete smaak beleving of voorzien uw eigen koffie van een etiket met de naam van uw bedrijf. Want private label koffie is koffie op zijn allerbest.

Private label is hot, het is de ultieme manier van marketing. Succesvolle bedrijven zijn goed in het doorvoeren van hun identiteit. De nieuwste trend in horeca, winkels en andere bedrijven is dan ook om de eigen identiteit tot in detail door te voeren. Een eigen koffiemerk past daar perfect bij.

Vanuit onze koffiebranderij in Enkhuizen leveren wij private label koffie aan bedrijven door heel Nederland. Twintig jaar geleden bestond er nog geen koffiecultuur zoals nu, maar de tijden zijn veranderd. Door de horeca en de geavanceerde koffiemachines voor zakelijk en thuisgebruik, weet iedereen hoe lekker koffie kan zijn.

Een gastvrije ontvangst is niet compleet zonder een geurig kopje échte koffie. En als die koffie dan ook nog eens de naam van je bedrijf draagt, laat dat zien dat je tot in detail kiest voor kwaliteit. Private label staat voor beleving, gastvrijheid en originaliteit. Het maakt je bedrijf tot een merk.

 

Groene koffie

 

CoffeeXperts koopt de koffiebonen wereldwijd, zoveel als mogelijk rechtstreeks van de koffieboeren. Onze koffie is afkomstig van koffieplantages die wij vaak zelf hebben bezocht, wij streven naar een langdurige relatie met de koffieboer. We gaan minstens eenmaal per jaar naar een koffieland. Op zoek naar nieuwe smaak belevingen, om koffie te proeven, maar ook: om te zien hoe de koffieboeren met hun arbeiders omgaan. Dat vinden wij belangrijk.


Voor het importeren van de koffie werken we samen met importeurs. Die assisteren ons ook bij het transport van de koffie naar Enkhuizen. Alle kwaliteitscontroles doen we zelf.


CoffeeXperts biedt keuze uit een zeer uitgebreid assortiment koffie melanges en single origine. Voor het roosteren van de koffiebonen gebruiken we de duurzaamste koffiebrander van dit moment, de Loring. Dit gepatenteerde ontwerp heeft één brander die de koffiebonen roostert en de rook verbrandt, waardoor geen naverbranding nodig is. Hierdoor blijven de bonen schoon en is de smaak van de koffie voller. Bijkomend voordeel is dat CoffeeXperts hierdoor 80% minder gas verbruikt.

 

Vakkennis

Behalve koffie, levert CoffeeXperts ook kénnis over koffie in de vorm van SCA (Speciality Coffee Association) gecertificeerde medewerkers. Als consultant adviseert Jan Schuitemaker ondernemers die in het binnen- of buitenland een eigen branderij willen starten. ‘Ook voor advies over koffiemachines kunnen bedrijven bij ons terecht. Onze core business is en blijft koffie, maar we kunnen een klant wel assisteren bij de aankoop van apparatuur.’

Koffie bestellen

CoffeeXperts is er om zowel grote- en kleine bedrijven van koffie te voorzien. Het roosteren van een eigen koffie kan bij CoffeeXperts al vanaf 20 kg, Alle melanges uit ons assortiment zijn verkrijgbaar vanaf 10 kg.

CoffeeXperts verpakt de koffie en voorziet deze van uw eigen, professioneel geprinte private label. Wij roosteren uitsluitend koffiebonen ‘on demand’. Kant-en-klare voorraden hebben wij niet, altijd garandeerde versheid van al onze koffie.’

Nieuwsgierig naar de smaak van koffie zoals koffie bedoeld is? Neem contact op via 0228 526 835 of info@coffeexperts.eu

Uiteraard kunt u ook via de online winkel direct koffie bestellen.

10% KORTING op alle koffie aankopen.

10FBF3GSJ

Per klant is deze kortingscode éénmalig te gebruiken.

10% INTRODUCTIE KORTING

You cannot copy content of this page