0228526835 maandag t/m donderdag van 09:00 tot 16:00 uur info@coffeexperts.eu

Weergaven: 647

CoffeeXperts - Specialty Koffiebranderij (sinds 2001)


Specialty Privatel Label Koffie.

 

 

Wij investeren veel energie en tijd in het neerzetten van uw eigen koffie(melange).

Bij ons is het mogelijk om voor grote en kleine ondernemingen Specialty Private Label Koffie te bestellen.

CoffeeXperts – Private Label Specialty Koffiebranderij (sinds 2001)

voor Retail, Horeca, kantoor en overige B2B bedrijven.

Online ook voor particulieren.

Voorbeelden van beschikbare verpakkingen

Mat Wit

Mat Zwart

Kraft Bruin

Voorbeelden van etiketten

Onze Xperts

Jan Schuitemaker

Jan Schuitemaker

Private Label specialist

 

Commercie is hem niet vreemd. Voordat hij zich specialiseerde op koffie gebied heeft Jan zijn sporen verdiend in de retail. In het begin van zijn koffie loopbaan heeft hij nog samen met zijn vrouw een koffie- en theespeciaalzaak opgezet en ook daar zijn commerciële talenten voor gebruikt. Dit met als resultaat het winnen van De Telegraaf Publieksprijs Beste Zelfstandige Winkel in 2007.

Het voordeel van deze retail ervaring betaald zich uit wanneer Jan samen met u de mogelijkheden voor een eigen private label koffie gaat bespreken. Als geen ander weet Jan wat de consument beweegt om een product te kopen en waarop gelet dient te worden bij het kiezen van product, presentatie, verpakking en etiket.

Als iemand de slogan “Uw merk, ons werk” weet te vertalen in een Private Label oplossing, dan is Jan Schuitemaker de uitgelezen persoon om mee in contact te komen.

Tosca Schuitemaker-Kreike

Tosca Schuitemaker-Kreike

Roastmaster en inkoopspecialist

 

Precisie is een eigenschap die Tosca gebruikt als keer op keer een koffie, dankzij Cropster, exact op dezelfde manier geroosterd de Loring Smart Roaster laat verlaten.

Daarnaast heeft Tosca door de jaren heen contacten opgebouwd met de koffieboeren in verschillende landen, dat we met recht haar de “Sourcing Queen” mogen noemen. Gewapend met camera en cupping lepel heeft ze al heel veel koffie kunnen vinden en naar Enkhuizen laten transporteren.

Daarnaast heeft Tosca een passie voor Quality Control en is ze de ultieme persoon om kwaliteit te beoordelen en te beschrijven. Hierdoor komt haar expertise van pas wanneer ze samen met de klant het assortiment bepaald.

Michel Buis

Michel Buis

Horeca expert en Barista

 

Michel was één van de eerste koffie kunstenaars van Nederland en drievoudig Latte Art kampioen. Mede dankzij Michel vragen we nu in de horeca om een hartje of rosetta wanneer we een cappuccino bestellen.

Door zijn lange horeca ervaring is Michel de aangewezen persoon om samen met u als klant de koffie beleving naar een hoger niveau te tillen. Ook voor advies over het vernieuwen van uw bestaande apparatuur bent u bij hem aan het juiste adres.

Daarnaast kan hij als Barista pur sang zowel de eigenaar als het personeel trainen om het beste uit elk “shot” te halen.

 

Private Label-koffie is een uitkomst voor vele bedrijven. Droom jij al een tijdje van een eigen koffielabel voor jouw horecazaak of bedrijf? Kies dan voor Private Label-koffie van CoffeeXperts, dan laten wij deze droom uitkomen. Wij werken al jarenlang samen met horecazaken en andere bedrijven die via ons een eigen koffielabel aanbieden. Wordt jouw koffielabel de volgende?

Private Label-koffie biedt jouw horecazaak de optie van een eigen koffielabel

Horecazaken die vooroplopen in de trend rondom koffie, serveren hun gasten Private Label-koffie. Dit is de ultieme manier van marketing. Met een eigen koffielabel laat je zien dat je nadenkt over jouw concept tot in de kleinste details. Het is ook een aanrader om je Private Label-koffie te verkopen. Zo kunnen jouw gasten jouw eigen koffielabel mee naar huis nemen. Hierdoor wordt jouw naamsbekendheid beetje bij beetje groter.

Kies uit een van de drie pakketten

Als je interesse hebt in Private Label-koffie, dan heb je bij CoffeeXperts de keuze uit drie pakketten, al dan niet met future proof koffiebonen uit ons assortiment. De pakketten zijn:

  • Het basis pakket: dit kan per 5 kilo en je hebt de keuze uit vijf koffiesoorten uit ons aanbod.
  • Het plus pakket: dit kan per 10 kilo, waarbij je uit het gehele assortiment kunt kiezen.
  • Het premium pakket: dit kan per 25 kilo en we bieden je oneindig veel opties.

Stel je eigen koffielabel eenvoudig samen

Neem contact met ons op als je graag Private Label-koffie in je horecazaak wilt aanbieden. Particulieren kunnen bij ons ook terecht voor een eigen koffielabel, waarbij het basispakket dan een aanrader is. Voor dit label of andere vragen bereik je ons door te e-mailen naar info@coffeexperts.eu, te bellen naar 0228526835 of door het contactformulier in te vullen.

Contact formulier

CoffeeXperts – Specialty koffiebranderij (sinds 2001)
de Star 4K
1601 MH Enkhuizen
telefoon: 0228 526 835
e-mail: info@coffeexperts.eu
skype: coffeexperts
website: www.coffeexperts.eu

BTW nummer: NL810116649B01
KvK nummer: 37098235
Bank: ABN AMRO
Bank rekening: 59.20.61.337
IBAN: NL52ABNA0592061337
BIC (Swift): ABNANL2A

You cannot copy content of this page