0228526835 van 09:00 tot 16:00 uur info@coffeexperts.eu

CoffeeXperts - Specialty Koffiebranderij (sinds 2001)


Specialty Privatel Label Koffie.

 

 

Wij investeren veel energie en tijd in het neerzetten van uw eigen koffie(melange).

Bij ons is het mogelijk om voor grote en kleine ondernemingen Specialty Private Label Koffie te bestellen.

CoffeeXperts – Private Label Specialty Koffiebranderij (sinds 2001)

voor Retail, Horeca, kantoor en overige B2B bedrijven.

Online ook voor particulieren.

Voorbeelden van beschikbare verpakkingen

Mat Wit

Mat Zwart

Kraft Bruin

Glanzend Zwart

Voorbeelden van etiketten

Onze Xperts

Jan Schuitemaker

Jan Schuitemaker

Private Label specialist

 

Commercie is hem niet vreemd. Voordat hij zich specialiseerde op koffie gebied heeft Jan zijn sporen verdiend in de retail. In het begin van zijn koffie loopbaan heeft hij nog samen met zijn vrouw een koffie- en theespeciaalzaak opgezet en ook daar zijn commerciële talenten voor gebruikt. Dit met als resultaat het winnen van De Telegraaf Publieksprijs Beste Zelfstandige Winkel in 2007.

Het voordeel van deze retail ervaring betaald zich uit wanneer Jan samen met u de mogelijkheden voor een eigen private label koffie gaat bespreken. Als geen ander weet Jan wat de consument beweegt om een product te kopen en waarop gelet dient te worden bij het kiezen van product, presentatie, verpakking en etiket.

Als iemand de slogan “Uw merk, ons werk” weet te vertalen in een Private Label oplossing, dan is Jan Schuitemaker de uitgelezen persoon om mee in contact te komen.

Tosca Schuitemaker-Kreike

Tosca Schuitemaker-Kreike

Roastmaster en inkoopspecialist

 

Precisie is een eigenschap die Tosca gebruikt als keer op keer een koffie, dankzij Cropster, exact op dezelfde manier geroosterd de Loring Smart Roaster laat verlaten.

Daarnaast heeft Tosca door de jaren heen contacten opgebouwd met de koffieboeren in verschillende landen, dat we met recht haar de “Sourcing Queen” mogen noemen. Gewapend met camera en cupping lepel heeft ze al heel veel koffie kunnen vinden en naar Enkhuizen laten transporteren. Niet alleen voor CoffeeXperts, maar ook voor ons zusterbedrijf Varietals Coffee.

Daarnaast heeft Tosca een passie voor Quality Control en is ze de ultieme persoon om kwaliteit te beoordelen en te beschrijven. Hierdoor komt haar expertise van pas wanneer ze samen met de klant het assortiment bepaald.

Michel Buis

Michel Buis

Horeca expert en Barista

 

Michel was één van de eerste koffie kunstenaars van Nederland en drievoudig Latte Art kampioen. Mede dankzij Michel vragen we nu in de horeca om een hartje of rosetta wanneer we een cappuccino bestellen.

Door zijn lange horeca ervaring is Michel de aangewezen persoon om samen met u als klant de koffie beleving naar een hoger niveau te tillen. Ook voor advies over het vernieuwen van uw bestaande apparatuur bent u bij hem aan het juiste adres.

Daarnaast kan hij als Barista pur sang zowel de eigenaar als het personeel trainen om het beste uit elk “shot” te halen.

 

Droom jij al een tijdje van een eigen merk koffie voor jouw horecazaak of bedrijf? Kies dan voor Private Label koffie van CoffeeXperts, dan laten wij deze droom uitkomen. Wij werken al jarenlang samen met horecazaken en andere bedrijven die via ons een eigen merk koffie aanbieden. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

De Nederlandse koffiecultuur

De populariteit van de Nederlandse koffiecultuur is in de afgelopen jaren enorm toegenomen. Koffie is als geen andere drank aan te passen naar ieders smaak. De een drinkt graag een grote kop zwarte koffie, de ander gaat voor een espresso of een cappuccino. Ook kan er gekozen worden voor koemelk of voor verschillende soorten plantaardige melk. Wil jij in jouw horecazaak alleen het beste van het beste verkopen, gemalen in een uitstekende koffiemolen? Bestel dan je koffie bij CoffeeXperts. Wij verkopen namelijk de lekkerste verse koffiebonen.

Private Label koffie voor jouw eigen horecazaak

Horecazaken die vooroplopen in de trend rondom koffie, serveren hun gasten koffie van een private label. Dit is de ultieme manier van marketing. Met Private Label koffie laat je zien dat je nadenkt over jouw concept tot in de kleinste details. Dit zien, voelen én proeven jouw gasten.

Private Label koffie voor jouw eigen bedrijf

Een gastvrije ontvangst is tegenwoordig niet meer compleet zonder een heerlijke kop koffie. Als die koffie de naam van jouw bedrijf draagt, weet je jouw gasten helemaal positief te verrassen. Succesvolle bedrijven zijn goed in het doorvoeren van hun identiteit op alle aspecten. Een eigen koffiemerk past daar goed bij. 

Koop de Private Label koffie eenvoudig en snel

Loop jij voorop in het aanbod van kwaliteitskoffie? Kies dan voor Private Label koffie voor jouw horecazaak of bedrijf. Private Label koffie van CoffeeXperts staat voor beleving, gastvrijheid en kwaliteit. In het B2B-gedeelte van onze webshop vind je meer informatie over het bestellen van jouw eigen merk koffie, maar neem ook gerust contact met ons op door te e-mailen naar info@coffeexperts.eu of te bellen naar 0228526835.

Anderen bekeken ook:

Koffiebonen proefpakket | Barista | Koffie-expert

Contact formulier

CoffeeXperts – Specialty koffiebranderij (sinds 2001)
de Star 4K
1601 MH Enkhuizen
telefoon: 0228 526 835
e-mail: info@coffeexperts.eu
skype: coffeexperts
website: www.coffeexperts.eu

BTW nummer: NL810116649B01
KvK nummer: 37098235
Bank: ABN AMRO
Bank rekening: 59.20.61.337
IBAN: NL52ABNA0592061337
BIC (Swift): ABNANL2A

Skalnummer 106647
Certificaatnummer 1081410
NL-BIO-01