0228526835 maandag t/m donderdag van 09:00 tot 16:00 uur info@coffeexperts.eu

Weergaven: 169

Home » Koffieleverancier

✔ 100% Versgarantie

✔ Eigen koffiebranderij

✔ SCA-diploma

 

Koffieleverancier

Veel mensen hechten een steeds grotere waarde aan een goede kop koffie. Dat zie je aan het feit dat steeds meer mensen thuis kiezen voor steeds luxere koffieautomaten. Ook het bedrijfsleven erkent het toenemende belang van echte kwaliteitskoffie. Op kantoren zie je steeds meer machines met kwaliteitsbonen. Horeca-uitbaters kiezen bovendien steeds vaker voor private label koffie van hoogstaande kwaliteit. Zoek jij een koffieleverancier bij wie je deze koffie koopt? Dan zit je goed bij CoffeeXperts!

Koffieleverancier voor bedrijven en horeca

Wij zijn er niet alleen voor particulieren die van een goede kop koffie houden. Ook verschillende bedrijven voorzien wij van onze overheerlijke koffiebonen. Bij ons is het zowel voor grote als voor kleine ondernemingen mogelijk om een eigen Private Label Coffee te bestellen. Wij zijn dan ook dé koffieleverancier voor retail, horeca, kantoren en andere bedrijven.

CoffeeXperts® Espresso cappuccino https://www.coffeexperts.eu/espresso-cappuccino/

Het juiste koffiepakket voor jouw horecazaak of bedrijf

Afhankelijk van de grootte van je bedrijf of de hoeveelheid gasten die je ontvangt, hebben we drie verschillende pakketten. Je kunt bij ons kiezen uit een basispakket, een pluspakket en zelfs een premiumpakket. In het basispakket zitten vijf koffiesoorten die wij voor je samenstellen. Vanaf het pluspakket kun je zelf kiezen uit jouw favoriete koffiesoorten. In het premiumpakket zit een koffiemelange die geheel op basis van jouw wensen is samengesteld. Ons professionele team ziet erop toe dat jij de allerbeste koffie krijgt.

Ons bedrijf als jouw vaste koffieleverancier

Wil jij wekelijks of maandelijks jouw koffiebonen, zoals Espresso Torino of speciale bonen voor een espresso en/of cappuccino, geleverd krijgen van je eigen koffieleverancier? Dat kan natuurlijk via CoffeeXperts. Geef bij ons aan hoeveel koffie je elke maand nodig hebt en wij zorgen ervoor dat jouw geliefde koffie(blends) jouw kant opkomen.

De beste koffiebonen kopen

Wil jij het pakket per 10 of 20 kilogram geleverd krijgen? Het kan allemaal. Als koffieleverancier denken we met je mee tot in de details. Het is zelfs mogelijk om de verpakking te customizen naar jouw huisstijl. Ook hebben we een aantal onderhoudsproducten op voorraad, waarmee je gemakkelijk je koffiemachines mee schoonmaakt. Kijk rond in onze webshop of bel naar 0228526835 of stuur een e-mail naar info@coffeexperts.eu als je nog verdere vragen hebt.

CoffeeXperts® Espresso cappuccino https://www.coffeexperts.eu/espresso-cappuccino/

CoffeeXperts – Specialty koffiebranderij (sinds 2001)
de Star 4K
1601 MH Enkhuizen
telefoon: 0228 526 835
e-mail: info@coffeexperts.eu

BTW nummer: NL810116649B01
KvK nummer: 37098235

Bank: ABN AMRO
Bank rekening: 59.20.61.337
IBAN: NL52ABNA0592061337
BIC (Swift): ABNANL2A

You cannot copy content of this page