0228526835 maandag t/m donderdag van 09:00 tot 16:00 uur info@coffeexperts.eu

Weergaven: 254

Home » Koffie-expert

✔ 100% Versgarantie

✔ Eigen koffiebranderij

✔ SCA-diploma

 

Koffie-expert

Wil je kennis opdoen van echt goede koffie van een koffie-expert? Raadpleeg dan CoffeeXperts, dé koffie-branderij van Nederland. Onze medewerkers hebben meerdere diploma’s, certificaten en prijzen op het gebied van koffie. Bij ons koop je de beste koffie(melanges). En dat proef je!

We wonnen meerdere prijzen als koffie-expert

Niet voor niets wonnen wij als koffie-importeur en espresso-expert in 2007 de publieksprijs voor beste zelfstandige winkel van Nederland. En daar hield het niet bij op bij ons als koffie-expert. In 2009 werd onze Jan Schuitemaker uitgeroepen tot wereldkampioen koffiebranden. In 2014 kreeg Tosca Schuitemaker als eerste persoon in Nederland het Specialty Coffee Association (SCA-)diploma. Hiermee is zij één van de weinigen in ons land met zulke gedegen vakkennis als koffie-expert. In 2016 behaalde Jan hetzelfde diploma. Kortom, je kunt ons met een gerust hart dé koffie-experts van Nederland noemen.

CoffeeXperts® Espresso cappuccino https://www.coffeexperts.eu/espresso-cappuccino/

Koffie-importeur ㅡ koffie uit tropische landen

Of het nu gaat om Specialty koffie, cappuccino melange of future proof koffie uit Peru: wij maken van elke koffie een ultiem genotsmoment. Wij adviseren als koffie-expert niet alleen over de juiste koffiebonen, maar geven ook advies over hoe je de koffie maakt en drinkt. Als professioneel koffie-importeur hebben wij directe banden met de koffieboeren. We hebben korte lijnen met onze leveranciers en dat maakt dat zij en wij snel leveren. Meestal branden we de koffiebonen nadat je een bestelling plaatst in plaats van daarvoor. Dat houdt de koffie extra lang vers.

Biologische koffie bij onze webwinkel

Uiteraard serveer je via CoffeeXperts ook future proof koffie. Dit betekent dat er bij de teelt, verpakking en verzending geen gebruik is gemaakt van onnodige chemische middelen. De koffieplanten spuiten de boeren niet in met bestrijdingsmiddelen. En de boer wast de boon met zuiver water. Ten slotte ziet de transporteur toe op het beperken van de CO2-uitstoot. Dat zorgt voor een heerlijke kop koffie van ons als koffie-importeur, die ook nog eens beter is voor het milieu!

Onze koffie-experts helpen je met het vinden van de beste melange

Twijfel jij nog over het vinden van de juiste verse koffiebonen voor bij jou thuis of op de zaak? Geen probleem! Er is ook veel keuze bij ons als koffie-importeur. Bij elk product staat de afkomst van de koffie en wat je kunt verwachten qua smaak. Bestel de koffie in de webshop of neem contact op met onze koffie-experts door te bellen naar 0228526835 of te e-mailen naar info@coffeexperts.eu.

CoffeeXperts® Espresso cappuccino https://www.coffeexperts.eu/espresso-cappuccino/

CoffeeXperts – Specialty koffiebranderij (sinds 2001)
de Star 4 unit K
1601 MH Enkhuizen
telefoon: 0228 526 835
e-mail: info@coffeexperts.eu

BTW nummer: NL810116649B01
KvK nummer: 37098235

Bank: ABN AMRO
Bank rekening: 59.20.61.337
IBAN: NL52ABNA0592061337
BIC (Swift): ABNANL2A

10% KORTING op alle koffie aankopen.

10FBF3GSJ

Per klant is deze kortingscode éénmalig te gebruiken.

10% INTRODUCTIE KORTING

You cannot copy content of this page