0228526835 van 09:00 tot 16:00 uur info@coffeexperts.eu
Home » Specialty koffie

✔ 100% Versgarantie

✔ Eigen koffiebranderij

✔ SCA-diploma

 

Specialty koffie

Betekent specialty koffie simpelweg speciale koffie? Eigenlijk wel! Naarmate de koffiecultuur in Nederland stijgt in populariteit, kun je in lokale koffiebars ook steeds vaker specialty koffie drinken. Horeca-eigenaren spelen daarmee in op de wens van hun gasten: bijzondere, kwalitatieve en lekkere koffie. Wil jij deze nieuwe trend ook aanbieden in jouw restaurant of café? Of wil je thuis of op het werk een bijzonder kopje koffie drinken? Koop dan specialty koffie van CoffeeXperts.

Wat is specialty coffee of specialty koffie?

Niet elke koffiesoort krijgt het label specialty coffee of specialty koffie. Daarvoor moet de koffie wel van goede huize komen. De Specialty Coffee Association beoordeelt hoogwaardige biologische koffiebonen met de cupping-methode. Dit is een standaard methode om koffie te beoordelen. Alleen koffie met een score van 80 op een schaal van 100 wordt verkocht als specialty coffee.

CoffeeXperts® Espresso cappuccino https://www.coffeexperts.eu/espresso-cappuccino/

De smaak van specialty koffie

Specialty koffie is dus eigenlijk koffie van uitstekende kwaliteit. De smaak is perfect in balans ㅡ aromatisch, kruidig en met een top van zoete en fruitige tonen. Specialty koffie wordt (h)erkend door de echte koffieliefhebbers. Wij verkopen specialty coffee van biologische teelt. Er zijn maar weinig bedrijven in Nederland die dit verkopen. Dus als je echte kwaliteitskoffie wil zonder chemische toevoegingen, dan koop je de koffie bij CoffeeXperts.

Gediplomeerde koffiebranders

Als de Specialty Coffee Association de koffie heeft beoordeeld, is het aan de brander om de kwaliteit te waarborgen. In 2014 en 2016 behaalden wij ─ Jan en Tosca ─ van CoffeeXperts onze diploma’s bij de Specialty Coffee Association. Dit is de hoogste graad die je kunt behalen als het gaat om kennis van koffie. Wij zijn één van de weinige koffiebranders met deze graad in Nederland.

Koffiebranderij in Enkhuizen

Wij van CoffeeXperts branden de koffie in onze eigen branderij in Enkhuizen. We weten als geen ander hoe je de koffie smaakvol houdt. De lijnen met onze leveranciers zijn kort en onze koffie ligt nooit lang op voorraad. Die kennis van kwaliteit proef jij weer terug in je dagelijkse kop koffie.

Specialty koffie kopen in onze webwinkel

We zijn de specialisten op het gebied van koffie, maar jij bent thuis of in het bedrijf de barista. Kijk in onze webshop welke specialty koffie en koffiemolen jij wilt bestellen voor thuis, op kantoor of in jouw horecazaak. We branden de bonen met liefde en leveren deze zo snel mogelijk bij je thuis. Zoals je ziet is er keuze genoeg. Bij bestellingen boven de twee kilo betaal je in Nederland geen verzendkosten. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op en bel naar 0228526835, vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@coffeexperts.eu.

Anderen bekeken ook:

Espresso expert | Biologische koffie | Koffieleverancier

CoffeeXperts® Espresso cappuccino https://www.coffeexperts.eu/espresso-cappuccino/

CoffeeXperts – Specialty koffiebranderij (sinds 2001)
de Star 4K
1601 MH Enkhuizen
telefoon: 0228 526 835
e-mail: info@coffeexperts.eu
skype: coffeexperts
website: www.coffeexperts.eu

BTW nummer: NL810116649B01
KvK nummer: 37098235
Bank: ABN AMRO
Bank rekening: 59.20.61.337
IBAN: NL52ABNA0592061337
BIC (Swift): ABNANL2A

Skalnummer: 106647
Certificaatnummer: 1081410
NL-BIO-01