0228526835 van 09:00 tot 16:00 uur info@coffeexperts.eu
Home » Espressobonen kopen

✔ 100% Versgarantie

✔ Eigen koffiebranderij

✔ SCA-diploma

 

Espressobonen kopen

Espresso is het meest gedronken kopje koffie ter wereld. Voor veel mensen is een espresso het zwarte goud waar ze ‘s ochtends mee wakker worden. Is dat bij jou ook het geval? Haal dan de beste espresso in huis met de espressobonen van CoffeeXperts. Met de Arabica Melange Sterk of Espresso Melange Milanese maak je een fantastische en originele espresso. Espressobonen online kopen? Dat doe je eenvoudig in onze webshop.

Afkomstig uit Italië

De espresso is afkomstig uit Italië. Daar is de koffiecultuur al decennialang levendig. De Italianen gaan voor hun werk langs een koffiebar in de stad om daar een shot espresso te halen. Espresso is de standaard koffie in Italië. Als je een ‘caffè’ bestelt, krijg je geen grote zwarte koffie, maar een espresso. Deze wordt meestal geserveerd in een klein porseleinen kopje. Bestel als je in Italië bent nooit een ‘espresso’, want zo noemen de Italianen alleen het apparaat waarmee ze deze koffie zetten.

Cappuccino Melange Aeropress Espressomachine Koffie Percolator Volautomaat Espresso Espresso melange Speciality koffie

Koffiebonen voor espressomachines

Wij verkopen geen gemalen koffie, maar uitsluitend koffiebonen voor espressomachines. Door de bonen alleen te branden en niet te vermalen, blijft de smaak van de verse bonen zo goed mogelijk behouden. Daarom adviseren wij om zelf een volautomaat te kopen. Dit is de eenvoudigste manier om een espresso te maken. Je hoeft enkel de bonen in de machine te doen en op de knop te drukken. Een volautomaat is een flinke investering voor thuis, maar als echte koffieliefhebber heb je hier wel jarenlang plezier van.

Koffiebonen voor espresso kopen en zelf malen

Een andere optie is om de koffiebonen zelf te malen. Dat gaat als volgt:

  1. Koop koffiebonen voor espressomachines.
  2. Koop onze koffiemolen.
  3. Vermaal de espressobonen in het kleine en handige apparaat.
  4. Maak vervolgens de koffie met een filter of in een espressomachine.
  5. Geniet!

Hoe maak je thuis of op kantoor espresso?

Een espresso maak je met ongeveer 30 milliliter heet water. Een volautomaat regelt de maat zelf. Het kan zijn dat je dit met andere machines zelf moet afstellen. Ons advies is in dat geval om niet meer dan 35 milliliter water aan de espressobonen toe te voegen, om zo de sterke koffiesmaak te behouden.

Espressobonen kopen in onze webshop

De beste espressobonen kun je kopen bij CoffeeXperts. Koop jouw favoriete smaak in onze webshop. Bij een verzending boven de twee kilogram betaal je in Nederland geen verzendkosten. Schroom niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt. Je bereikt ons door te bellen naar 0228526835, te e-mailen naar info@coffeexperts.eu of door het contactformulier in te vullen.

Anderen bekeken ook:

Espresso expert | Verse koffiebonen kopen | Cappuccino koffie

CoffeeXperts® Espresso cappuccino https://www.coffeexperts.eu/espresso-cappuccino/

CoffeeXperts – Specialty koffiebranderij (sinds 2001)
de Star 4K
1601 MH Enkhuizen
telefoon: 0228 526 835
e-mail: info@coffeexperts.eu
skype: coffeexperts
website: www.coffeexperts.eu

BTW nummer: NL810116649B01
KvK nummer: 37098235
Bank: ABN AMRO
Bank rekening: 59.20.61.337
IBAN: NL52ABNA0592061337
BIC (Swift): ABNANL2A

Skalnummer: 106647
Certificaatnummer: 1081410
NL-BIO-01