0228526835 maandag t/m donderdag van 09:00 tot 16:00 uur info@coffeexperts.eu

Weergaven: 11

Home » Nederlandse koffiebonen

✔ 100% Versgarantie

✔ Eigen koffiebranderij

✔ SCA-diploma

 

Nederlandse koffiebonen

“Nederlandse” koffiebonen koop je bij CoffeeXperts. Wij zijn al sinds 2001 dé koffiebranderij in Nederland voor vers gebrande koffiebonen. Veel mensen beginnen hun (werk)dag met een sterke kop koffie. De hele dag door kan er koffie worden gedronken en vaak gaat een nagerecht ook gepaard met dit warme drankje. Drink jij graag koffie? Bestel dan Nederlandse koffiebonen in onze webshop en geniet van een lekker bakkie koffie.

*in Nederland groeit geen koffie, maar met Nederlandse koffie bedoelen wij in Nederland gebrande koffie 🙂

Onze Nederlandse koffiebranderij brandt de heerlijkste koffiebonen

De koffiebonen die je bij ons koopt, roosteren wij vers op onze locatie in Nederland. Op die manier geniet jij van de meest verse koffiebonen die er zijn. De koffiebonen komen van verschillende werelddelen. De meeste plantages bezoeken wij zelf, zodat we de kwaliteit van de bonen kunnen controleren. Ook vinden we het belangrijk dat de arbeiders werken onder goede omstandigheden. Wil je een ouderwetse koffie drinken die stoer en krachtig smaakt? Dan is onze West Friesche Brand de Nederlandse koffiemelange van sterke koffiebonen voor jou. Als je meer van mildere, zoete koffies houdt, raden we je de Huis Melange Mild aan. ’s Avonds sluit je de dag af met onze cafeïnevrije koffie uit Colombia of een van de andere melanges die we in Nederland samenstellen met onze koffiebonen.

CoffeeXperts® Espresso cappuccino https://www.coffeexperts.eu/espresso-cappuccino/

Bestel de koffiebonen bij ons koffiebedrijf in Nederland

Welke koffiebonen bestel jij voor jouw Nederlandse kopjes koffie? Als je online voor meer dan twee kilo aan koffiebonen bestelt, nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Neem contact met ons op als je meer wilt weten over de koffiebonen die wij roosteren in Nederland. Je bereikt ons door te bellen naar 0228526835 of een e-mail te sturen naar info@coffeexperts.eu.

CoffeeXperts – Specialty koffiebranderij (sinds 2001)
de Star 4K
1601 MH Enkhuizen
telefoon: 0228 526 835
e-mail: info@coffeexperts.eu

BTW nummer: NL810116649B01
KvK nummer: 37098235

Bank: ABN AMRO
Bank rekening: 59.20.61.337
IBAN: NL52ABNA0592061337
BIC (Swift): ABNANL2A

You cannot copy content of this page