0228526835 maandag t/m donderdag van 09:00 tot 16:00 uur info@coffeexperts.eu

Weergaven: 100

Home » Private label koffie

✔ 100% Versgarantie

✔ Eigen koffiebranderij

✔ SCA-diploma

 

Private label koffie

Droom jij al een tijdje van een eigen merk koffie voor jouw horecazaak of bedrijf? Kies dan voor Private Label koffie van CoffeeXperts, dan laten wij deze droom uitkomen. Wij werken al jarenlang samen met horecazaken en andere bedrijven die via ons een eigen merk koffie aanbieden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

De Nederlandse koffiecultuur

De populariteit van de Nederlandse koffiecultuur is in de afgelopen jaren enorm toegenomen. Koffie is als geen andere drank aan te passen naar ieders smaak. De een drinkt graag een grote kop zwarte koffie, de ander gaat voor een espresso of een cappuccino. Ook kan er gekozen worden voor koemelk of voor verschillende soorten plantaardige melk. Wil jij in jouw horecazaak alleen het beste van het beste verkopen? Bestel dan je koffie bij CoffeeXperts. Wij verkopen namelijk de lekkerste verse koffiebonen.

CoffeeXperts® Espresso cappuccino https://www.coffeexperts.eu/espresso-cappuccino/

Private Label koffie voor jouw eigen horecazaak

Horecazaken die vooroplopen in de trend rondom koffie, serveren hun gasten koffie van een private label. Dit is de ultieme manier van marketing. Met Private Label koffie laat je zien dat je nadenkt over jouw concept tot in de kleinste details. Dit zien, voelen én proeven jouw gasten.

Private Label koffie voor jouw eigen bedrijf

Een gastvrije ontvangst is tegenwoordig niet meer compleet zonder een heerlijke kop koffie. Als die koffie de naam van jouw bedrijf draagt, weet je jouw gasten helemaal positief te verrassen. Succesvolle bedrijven zijn goed in het doorvoeren van hun identiteit op alle aspecten. Een eigen koffiemerk past daar goed bij.

Koop de Private Label koffie eenvoudig en snel

Loop jij voorop in het aanbod van kwaliteitskoffie? Kies dan voor Private Label koffie voor jouw horecazaak of bedrijf. Private Label koffie van CoffeeXperts staat voor beleving, gastvrijheid en kwaliteit. In het B2B-gedeelte van onze webshop vind je meer informatie over het bestellen van jouw eigen merk koffie, maar neem ook gerust contact met ons op door te e-mailen naar info@coffeexperts.eu of te bellen naar 0228526835.

Anderen bekeken ook:

Future Proof | Barista | Koffie-expert

CoffeeXperts® Espresso cappuccino https://www.coffeexperts.eu/espresso-cappuccino/

CoffeeXperts – Specialty koffiebranderij (sinds 2001)
de Star 4K
1601 MH Enkhuizen
telefoon: 0228 526 835
e-mail: info@coffeexperts.eu

BTW nummer: NL810116649B01
KvK nummer: 37098235

Bank: ABN AMRO
Bank rekening: 59.20.61.337
IBAN: NL52ABNA0592061337
BIC (Swift): ABNANL2A

10% KORTING op alle koffie aankopen.

10FBF3GSJ

Per klant is deze kortingscode éénmalig te gebruiken.

10% INTRODUCTIE KORTING

You cannot copy content of this page